Home | Wie zijn wij? | Informatie aanvragen | Algemene voorwaarden

Party-service

Wilt U Uw feest, opening, receptie etc. geheel door ons laten verzorgen, dan komen wij graag vrijblijvend voor een gesprek/kennismaking bij U thuis of op Uw bedrijf. Wij verzorgen voor U de complete inrichting voor Uw gelegenheid, zoals bijvoorbeeld feesttent, verlichting, alle meubilair, tapinstallaties, koelingen, dranken, glaswerk, serviesgoed, decoraties, perfecte bediening en eventuele orkestbemiddeling etc. Ook sturen wij U gaarne vrijblijvend onze lunchkaart en info over Thema buffetten toe.

Wij, Stals catering & partyservice, werken al jaren op een zeer prettige manier samen met Mise en Place. Wanneer we Mise en Place "in huis" hebben, zijn we er van overtuigd, dat we met een ervaren, representatief en goed team bezig zijn. Het heeft voor ons 'n grote meerwaarde en wij voelen dan ook dat het mensen "van ons" zijn. Zo werken we ook samen. Wij praten dan ook niet over personeel, maar over zeer prettige, goed gemotiveerde medewerkers.
Van harte kunnen wij u Mise en Place aanbevelen.

 

mp"Partner in horeca & gastvrijheid Inmiddels gevestigd in 6 verschillende landen, met internationaal 41 vestigingen zijn we wereldwijd leidend in het leveren van professioneel horeca personeel. In Nederland bieden 16 vestigingen en meer dan 5.000 goed getrainde en professionele medewerkers een antwoord op ieder vraagstuk over horeca medewerkers in de gastvrijheidsbranche. 18 jaar ervaring en meer dan 150.000 uitgevoerde projecten voor vele partycateraars, partylocaties, evenementen en congrescentra staan garant voor een vlekkeloze uitvoering van uw project. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond heeft ons flexibele horeca personeel door de jaren heen bewezen van grote meerwaarde te zijn."